6/14/2012

Tawaran Baik.. Terima ke Tolak ??

selamat pagi..

pagi ni bangun dengan penuh bersemangat, mana tak bersemangatnya kalau malam tadi tido tak ingat dunia. Aku rasa dalam pukul 8.30 kot dah terlelap. Sebab seingat aku pukul 8.00 tu aku masuk bilik dan baca novel. hahaha. Then dah tak ingat bila masa aku tidur. Tertidur sampai xsempat nak tutup buku. Alhamdulillah. Bangun pagi ini tak sakit kepala. Dah lama tak dapat tido dengan tenang macam malam tadi. Alhamdulillah...Amin

Tengah syok bersiap-siap nak g kerja pagi tadi, tiba-tiba terkejut badak dengar bunyi message. Dah lama tak dapat message pagi-pagi ni..Excited bukak henpon..message dari boss..cuak jugak.Asal pagi-pagi boss dah message ni, rupa-rupanya dimaklumkan dengan perkhabaran dia masuk office lambat.heheeh..wat suspen je boss ni. i loike...hehe

Masuk je office, aku dikhabarkan pulak dengan 1 tawaran yang memang dah lama aku tunggu-tunggu. Penentu masa depan aku sebenarnya. Tapi yang tak best nya. Tawaran tu berada di jelebu, Negeri Sembilan. Patut ke aku terima tawaran tu? Ke perlu aku tolak untuk dapatkan tawaran lain? Tapi ada ke tawaran lain yang lebih baik dari tawaran ni? BUNTU.. Ya Allah. Permudahkan la segala urusan dan tunjukkan lah aku dengan peluang yang telah Engkau berikan ini.

Semoga diberi petunjuk untuk membuat pilihan terbaik. Amin

Bubye

3 comments:

KaiSHu_HaiKaL said...

tawaran yg baik dan dah lama tunggu amik je la... buntu? UBUNTU? hehehe

mascin said...

cmne beb..dh dpt kputusn blum?

ashra said...

solat istikarah..insyaallah =)
mudahan dapat memilih terbaik ya