6/11/2012

Pertemuan yang penuh mendebarkan..

salam semua.
Hari ini lambat berkesempatan untuk update entry.. Sangat sibuk memandangkan baru pertama kali berjumpa dengan boss tempat kerja sekarang. Seperti biasa la sesi suai-kenal dijalankan. Alhamdulillah, satu permulaan pertemuan yang agak baik. Tak sia-sia bangun seawal 530 pagi tadi sebab terlalu over excited nak jumpa boss baru. Pertemuan menarik dengan boss. Tambah menarik bila boss satu negeri dengan eden. hehehe. Bertambah meriah la pertemuan ini. ececece..

Kesempatan nak update entry ni pun diambil bila boss da selamat pergi meeting kat KPT. So, boleh la bertenang sikit. Dari pagi memang tak menang tangan. hehe. Ni la baru dinamakan bekerja..


p/s: hahaha.. sori yer. tajuk entry tak ada kena mengena dengan entry ni pun, saje bikin gempak sedikit. 
Ok la.. Till then. Update lagi. Salam

2 comments:

KaiSHu_HaiKaL said...

Keje kat mana sebenarnya ni??

ashra said...

hehe.senegeri,banyaklah boleh dibualkan kan..