3/03/2009

t.a.g.....o.l.e.h....e.k.i.n



1. Go to your photo folder in your computer.

2. Go to 6th folder of your photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put that picture on your blog and description it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.




sajer jer letak gmba ni...mmg aku x ikut pn ape yg disuruh 2...sbb skang aku pakai laptop ekin...kalo laptop aku mmg byk la gmba2...


heheheh..tp kire ok la gmba ni gmba ke-6 dlm folder aku...n yg paling pnting aku letak gmba ni sbb mmg aku ske sgt2 gmba ni....


ni gmba PEMBANTU MAHASISWA(PM) kolej aku....nmpak cm macho2 n ensem2 je kn dieorg semo....


cm cntik kan gmba ni..time ni aku xth la dieorg nk g mane sbb boy2 je yg ader dlm gmba ni...time kusus ni la cm best sgt dpt join n kwn ngan dieorg semo...

gaduh2 2 da cm bnda biaser da....tp best...puas sgt2....


.2 je kot yg bleh aku comment....


aku xnk tag saper2 pn...

1 comment:

caNNyGurl said...

rajin tol ko jwb tag..baguss2..hehee