11/14/2013

tika malam menjelma

Hi u ols..

tajuk entry memang tak nak kalah.. akhirnya aku kecundang jugak..konon2 nak bagi blog ni sentiasa up to date, tapi apa kan daya.. begini la nasibnya.. tak sompek.. tak tahu la apa yang sibuk sangat.. tapi tak berkelapangan nak ber'blog'an.

Malam ni da masuk malam ke tiga keje, sehari je lagi nak habiskan shift ni.. tak sabar sangat sebab minggu depan straight habiskan sisa cuti tahun ni.. so IN SHA ALLAH, ahad ni masuk keje siang then cuti sampai hari khamis. Jumaat sehari je keje then sambung lagi cuti 4 hari.. ahah.. best kan keje cmni.. Kalau Ahad n jumaat ni ditakdirkan tak masuk keje, dapat cuti 12 hari..woooo.. macam best je, macam best je.. ahak..


p/s ; sekadar perkongsian. Moga Allah permudahkan jalan bagi setiap ujian yang diberi kepadaKu.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)