8/04/2010

xmo jiwang2 da....ahahahah...

salam semo....


act, ni ngah tersadai ngan angah...tunggu tinted cermin kete die yg sangat lame...terbantut nk g jalan2.....huhuhu....

esok 5HB OGOS 2010.....dapat gak aku konvo....n pegang skroll n bergelar graduan sarjana muda sc comp,UM.....eheheeh..bangga beb...mcm2 halangan hadapi nk habiskan blaja ni...aduyai...penat2...tp cm berbaloi la...sbb nye...matlamat aku nk konvo bln 8 ni tercapai gak... hahahaha...smpai da xleh nk cite kat org cne perasaan bangga aku....hahahaha(gelak jahat)


n idup skang pn da bertambah baik...sejak baby DBH aku da ader ni, aku da xpyh nk susah2kan sape da...n da bleh independent sndiri...g keje sndiri n balik keje sndiri...kua pn sndiri....xpyh nk bergantung kat orang lain....hope berpanjangan macam ni la....Amin


tempat keje skang pn sangat ok....nurse2 pn baik...doktor2 pn bleh wat geng...semo cm sempoi2 jer.....sedih plak pasni kalo da dapat keje lain....banyak sangat pengalaman spanjang aku keje kat spital ni....kena buli, kena puji, kena keji...mcm2...



n aku da semakin melupakan "uitm"...act, memang da hampir melupakan semo nye...n aku tahu uitm pn da mmg lupekan aku...smpai kan semo pn da xpenah nk contact aku...kecik ati gak...sbb nye....selame ni aku hanya ade uitm...tp skang mereka2 da ade pengganti aku....xpela.....xkesah...asalkan semo bahagia....


k ah....mahu lupekan semo n enjoy idup d cni....sementara waktu....x saba sengsangat nk jmpe encik ezry esok ari...next entry aku post cite konvo n cite encik ezry kayh..


c ya...bye...


1 comment:

KaiShu_Haikal said...

Sebenarnya mas abg kril xpenah lupakan mas...abg kril senang jer, ingt xmestinya kena contact selalu...contact bila perlu tetapi dihati berkawan sampai bebila....
selamat berpuasa n friend forever