6/27/2010

single mingle

sejak idup single mingle balik ni cm idup hura-hara sket...dl die ade bile time2 perlukan...tp skng kena re-schedule balik jadual n aktiviti idup....so, cm takes time jugak la nk betulkan balik kepada normal...n da dekat 3mggu ni, aku still cm xleh ag nk handle...bab hati n perasaan...susah la nk lupe...


priority idup skang kepada kerjaya yg xbrape nk berjaya ni n utk masa depan....insyaAllah, kalo di izinkan bln 8 ni dpt konvo then dpt pegang skroll...at last, dapat gak pegang skroll sndiri...


n insyaAllah, kalo d izinkan, jumaat ni aku akan dapat baby baru..eheheh...cek it out la...sorg je tahu sal ni...kan encik CEO kan?ahahaha....


n skang pintu hati da TERTUTUP utk lelaki...skang la..kalo jap2 ag xth la kan..ahahah...aku da serahkan jodoh kat family aku...so, kalo pasni sape2 dpt jmputan aku kawen bln 10 ni ke jgn terkejut la erk...eheheh...janji korg datang bile dijemput...hahaha


k ah...stop membebel..lgpn xde org nk baca blog yg da bersawang ni...


lain kali akan ku update lg....


sori everyone....love u....muahhhxxx


1 comment:

KaiShu_Haikal said...

Aku baca sebenarnya...cuma kekadang orang yang xingt kat aku ni...ye la sapa aku ni kan..xyah jiwang2 la mas...steady n rileks. enjoy ur self. Tumpu kerjaya bila dah jupe yang lebih baik baru tumpu yang tersayang balik yeeeehhaaaa....