8/27/2009

Merewang ke Pantai......

Baru balik dari Bukit Keluang, Besut ni...sajer pegi melawat maktab Intan... Da alang2 smpai kat c2...Eda yg xpenah tgk pntai ni la yg beria2 nk tgk pntai...eheheh..so, ape lg..... mcm minah saleh la ktorg berjemur di tgh panas 2....mklum la...kul 2 lebih kot...adeyh.... best gak merewang ngan bdk2 ni....biaser kat kl menempek je aku ngan PIQA N AIN...skang ni balik KG berenjoyan plak ngan EDA N INTAN.....ape2 pn ktorg xlupe korg kayh....pas rayer ni kt g trip ke Pulau Tioman kayh.....ehehe.......

korg tgk la gmba2 yg baru disnap td kayh...gmba2 ni panas2 ag ni sbb baru je dtransfer n terus di upload kat blog...yeehhaaaa....


yg penting kt HEPI!!!!!!


















yg penting pntai ni mmg sgt2 cntik...huhuhu...next time dtg cnfrm nk mandi....kan Eda kan...eheheh
byk ag gmba yg x d upload....nnti aku upload byk2 ag kayh...

5 comments:

Shahieda said...

aku je ke beria nak pegi :P
yeay nnti kite wat trip gi pulau lak before aku jadi MRS. huhu.

Nur Sharmila said...

kak mas...u mcm menghilg je..lama giler xjumpak u..hukhuk

++m@s++ said...

---> shahieda

xkesah la eda....kalo ko da jd MRS. pn bleh gak kalo nk g trip....eheheh...

bwk la MR ko 2 skali.....kn???


---> Nur Sharmila

ntah la mel... xde la menghilang k emana pn...ade jer.....eheheheh

rider_frs said...

amboi jalan sakan depa noh.. geng selendang pun ada.. hehe

ain nadia said...

agak2 ar nk upload pic...tau la aku xdop..huhhhhhhhh