7/20/2009

tag madey

5 fakta menarik tentang pemberi award ni:

1)die classmate aku mase kat UM...

2)die ni collegemate aku gak...tapi 1st year je die duk kolej...tp rindu gile bile die xde kat kolej..hilang seri...eheheh

3)kadang2 die ngan sesuke hati die je mengarah2 org....hehehe..sori yer madey..(terover berterus terang..aha)

4)die sgt ske mbebel...bla..bla...tp ble die xder...bebelan die 2 la yg dirindu2...adeh...

5)sgt teliti wat keje....smpai 1 tahap cm nk hantuk2 je kepala kat dinding.....hahah...paham2 la...

6)baik la gak...ecece..sbb skang die tgh tlg aku wat smthn....even die pn cm sibuk ngan keje die...sweet sgt..tq beb


10 fakta atau hobi diri sendiri:

1)seriusly sgt ske makan...

2)tersangat ske tdo...adeh...

3)ske msg2 ngan yg tersyang smpai die mrh2 ckp aku selalu kaco die....adeh...sori dear

4)benci n nyampah bile dgr cite laki yg ske dump pompuan...kuang ajar la lu....

5)dl ske main volley ngan bdk2 kolej....skang da xsempat..huhu..miss that time...

6)budak yg xpndai sgt bab2 blaja ni...cm lambat giler nk masuk...adeh...

7)aku ni mmg sgt cepat marah n melenting...tp kan...cepat gak cool n nyesal ngan tndakan aku mrh2 td...

8)skang ni raser sgt2 malu ngan diri sndiri sbb aku xberjaya ag dalam hidup...

9)sgt ske bc blog org..n sgt jeles tgk org bahagia...bile la agaknye aku nk bhagia cm sesetengah org 2....

10)penah belajar main hoki ngan along aku time kat UM...gelak jer pegang stik hoki 2...xth nk pukul bola kecik...

11)sgt rindukan saat2 aku ngan bestfwen aku kat kg...serius..dieorg la kwn aku yg slalu ngan aku time susah....

12)thanx gak kat cik Alwani n encik Madey sbb skang cm dieorg je yg slalu cntc aku n tnye kaba aku..sayang korang...syg Funna gak...

13)dl ske sgt pasang pakwe ramai2...heheh...skang da insaf da....dear, tlg jgn baca yg ni..eheheh...

14)insyaAllah..tahun depan ader smthn aku nk wat surprise pada 10hb 10 2010..kalo korg nk tahu ape...rajin2 la tgk blog aku ni kayh...ehehe



aku nak tag 5 orang jek

1. sharmila zulkiflee
2. ekin jamal
3. hananiey
4. qairawani
5. sape2 la yg sudi jwb tag aku ni...eheheh

9 comments:

hananiEy said...

mas!!~ org tau madey tolong ape, haahaha

;) psst asie, x ley gtau kt sini ;) ihihihih

madey said...

wahh nanie, jgan bergosip di sini..hehe

eh aku memg selalu dirindui...i noe that...kah2

++m@s++ said...

tolong ape cik nani????eheheh.. org cntct cikgu hananiey ni xdpt2 pn..huhuhu....

kappat said...

madey tolong ape?haa..bek cite

++m@s++ said...

rahsia ktorg berdua jer...kan madey kan???

madey said...

x baik berahsia..biar org tau..haha

Nur Sharmila said...

nm i salah eja. NUR SHARMILA ZOLKIFLEE.hehe...

++m@s++ said...

aahha...salah eje ey mel...sooooo sori

++m@s++ said...

madey....jgn gtau sape2....eheheh....rahsiakan je k.....