12/22/2008

j.u.z r.e.a.l.i.z.e



aku kat FSKTM terchinter ni...da la sensorg..ngah tggu cik kak funNa yg xth da bgn blm....jnji kul 10 tp aku col xangkat2 plak...adehhhh...........



seb bek bwk laptop tersyg...bleh gak duk ym2 n update blog yg da sekian lame aku x update ni smpaikan AJ col tnyer nape da lame xupdate blog.....hahahah...sorry yer syg2 ku....aku bz la beb......mklum la......korg pn th kan....


act, hdp aku cm terumbang-ambing sket lepas th result ari 2....aku cm da xde smgat nk blaja or nk wat keje....kalo yg da th citer sal aku 2 mesti th sbb ape kan.....ntah la......


skang ni aku redha jer n akan wat yg terbaik...kn pk positif....myb sblm ni aku xsedar or da byk lupe kat Yang Maha Esa kot.....



ni mungkin ujian DIE nk uji aku n aku kn tabah walaupun aku da cukup malu nk idup kat dunia ni....malu ngan family aku..ngan adik2 aku....ngan sedara mara aku n kwn2 aku...aku th dieorg da cm pandang rendah da kat aku sbb aku ni kan cm lembap n bodoh sket....



tp xpe.....aku sedar diri.....aku kn kuat......tq kat kwn2 aku yg byk tlg bg nasihat kat aku......



thanx sgt2 kat funNa sbb die la yg sentiasa ada kat smping aku n bg semangat kat aku even aku cm da byk nyusahkan die.....



tq gak kat kwn2 yg lain....cm nani, wani n yg lain2 yg sudi ag berkwn n tnyer khabar aku....



n kepada yg da lupe....aku xkesah pn......



k la....

cm teremosi plak...nk jmpe puan fariza plak ni...pas ni aku akan merajinkan diri mengupdate blog ni...


insyaAllah.....

bye2.......

3 comments:

alwani fickry said...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!


takpe babe,ade hikmahnye ;)
nanti aku gi um kite berjumpe ye ;)

madey said...

xpe mas..setiap yg berlaku tue ade mksud yg tersirat...

FunNaDGreat said...

a'a~ mis..

ko harus tabah!!~

heee~

weyh, aku bangun awal ok!!~
subuh2 lg da bgn..

hehe ;p